Трябва да преброите минимум до три преди да си пуснете новото

...
Трябва да преброите минимум до три преди да си пуснете новото
Коментари Харесай

Дует Ритон изненадаха почитателите с нова песен. Катя: Успя да ме накара да се съблека

 Трябва да преброите минимум до три преди да си пуснете новото видео на дует " Ритон " към новата им ария " Брой до три ", тъй като това, което ще видите, ще ви накара да се изпотите.

Катя и Здравко вършат такова мощно завръщане след паузата поради пандемията от ковид, че свят ще ви се завие. Най-успешният български дует показа преди броени часове видеото към шестата ария от новия си албум, чийто сюжет наподобява повече на късометражен филм.

Катя и Здравко до този миг имаха хубава традиция да показват новите си песни по време на пищните концерти в НДК, както щяха да създадат и предходната година, но ситуацията в страната този път осуети проектите им. Но не ги спря да измислят дори още по-въздействащ метод да допрян почитателите си.

Във видеото, което към този момент провокира нечуван интерес в официалния You Tube канал на дуета, има танци, забавление и една гореща любовна история, която Катя и Здравко пресъздават със забележителен актьорски мурафет в компанията на част от " Ангелите на Ритон ". Освен тях актьорски умения демонстрираха още и Алекс Нушев, който е създател на музиката и аранжимент на " Брой до три ", както и Драго Драганов - създател на текста на песента.

Любопитна детайлност е, че " Ритон "  работят за първи път с режисьора Николай Скерлев, от който са повече от впечатлени и като експерт, и като човек. " Успя да ме накара да се съблека за първи път по бански в клип, тъй като кардинално съм по-притеснителна в това отношение. Съгласих се с думите: " Само, в случай че ме направиш доста красива ", споделя с типичното си колоритно възприятие за комизъм Катя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР